شاید شما هم مثل دیگر علاقهمندان به یادگیری نوشتن و نویسندگی در فبک(فلسفه برای کودکان) دنبال پاسخ مناسبی برای این پرسشها باشید:
چگونه نویسنده فبک شوم؟ آیا نویسندگی در فبک با سایر حوزه ها متفاوت است؟ بهترین روش آموزش نویسندگی فبکی چیست؟ بهترین کلاس نویسندگی برای فبک کجا برگزار میشود؟ برای نویسنده شدن در فبک چه کتابهایی بخوانم؟ درستترین شیوه برای نوشتن و چاپ کتاب فبکی چیست؟ چگونه میتوانم از شبکههای اجتماعی برای معرفی آثارم بهره بگیرم؟
ممکن است نداشتن پاسخ روشن برای سؤالات بالا و دهها سؤال مشابه دیگر مسیر نویسندگی را برای شما مهآلود کرده باشد.
داستانهای فبکی را «داستان فکری» نیز مینامند. داستانهای فکری، به آن دسته از داستانهایی گفته میشوند که کودکان را تشویق میکنند تا سؤالهای خود را درباره عناوینی مانند ماهیت، ظاهر، نظم در طبیعت، قدرت، آزادی، حقوق، ذهن وبدن، فرهنگ، حقیقت، خوبی، زیبایی، انصاف و دوستی مطرح کنند. درباره تجربه خود پیرامون زمان و تغییر بحث کنند و روابط و محیط را بررسی کنند. این داستانها کودکان را به پرسیدن، بحث کردن، جستجوی معنا، بررسی پیامدها و پیش فرضها، استفاده از ملاکها و کاوش نظرات گوناگون دعوت میکنند. تفکر، مهارتهای استدلال، اعتماد به نفس، قضاوت خوب را در کودکان پرورش میدهند و مطالبی را فراهم میکنند که کندوکاو فلسفی با کودکان را تجربه کنیم. نویسندگان این مجموعه از کتابها فیلسوفان و تربیت کاران اصلی «فلسفه برای کودکان» از سراسر عالم هستند.
اعضای انجمن”من، فلسفه، زندگی” با تالیف داستان های فلسفی برای گروه های سنی مختلف که به زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسه و عربی نیز ترجمه شده است و در منوی آثار انجمن آورده شده تلاش دارد تا پاسخ مناسبی را برای دغدغههای شما علاقه مندان به نویسندگی در حوزه فبک فراهم کند.
دورۀ آنلاین نویسندگی برای فبک از مهم ترین و موفقترین پروژههای آموزشی انجمن در سالهای اخیر است.
فرم ثبت نام