کاری که باهم انجام می دهیم

خودشناسی فلسفی

تعریف انسان برای انسان از جمله مباحثی است که جذابیت بالای آن باعث شده تا علوم مختلفی همچون روانشناسی، فلسفه، جامعه شناسی، علوم دینی و… به آن بپردازند و جالب تر اینکه، این گستردگی نگاه ها باعث توجه همه جانبه به تمام ابعاد روحی و روانی آدمی شده است.

خودشناسی و شخصیت سالم پیوندی عمیق با یکدیگر دارند. از این رو، اشخاصی که دارای شخصیت سالم هستند رفتار و کلامی معقولانه دارند. این افراد با آگاهی از نحوه عملکرد و نتایج رفتارشان موفقیت و رضایت بیشتری در ابعاد مختلف زندگی خود دارند.

خودشناسى براى کمال انسان امرى ضرورى و غیر قابل چشم پوشى است و مقدمه‌ای ضرورى برای هر شناخت دیگری محسوب می‌شود. در این راستا انجمن “من، فلسفه، زندگی” اقدام به برگزاری کارگاه «خودشناسی» با رویکرد فلسفی کرده است.

در این کارگاه، کاوه رستمی (پژوهشگر فلسفه و تعلیم و تربیت) به عنوان مدرس حضور دارد و به سوال‌هایی چون: خودشناسی یعنی چه، چرا خودشناسی اهمیت دارد، آیا امکان خودشناسی وجود دارد و شرایط و مقدمات خودشناسی فلسفی چیست پاسخ می‌دهد و روش‌هایی را برای خودشناسی معرفی می‌کند.

باید توجه داشت که خودشناسی یعنی اندیشیدن و تفکر آدمی در مورد خودش، یک مهارت است و نیاز به یادگیری داشته و دارای اصول و قواعدی است که بیشتر انسان‌ها با آن آشنا نیستند. افرادی که این مهارت را می‎آموزند رویدادها و اتفاقات محیط شان را طوری تفسیر می‎کنند که میدانند رشد آدمی در یادگیری است.

گفتنی است، مطالبی که در این دوره ارائه می‎شود با نگاهی به کتاب‌ها و داستان های فلسفی مطرح شده و طی ۶۰ ساعت در روزهای چهارشنبه هر هفته، رأس ساعت ۱۸، برگزار می‌شود.علاقه مندان به دوره خودشناسی می توانند لحظات تامل برانگیزی را در رابطه با خودشان و فلسفه زندگی در این دوره تجربه کنند.

فرم ثبت نام

    آخرین مطالب

    گروه سنی +۱۵

    شواهد عینی و بررسی های تجربی نمایانگر آن است که در این گروه سنی اندازه

    گروه سنی +۱۲

    در این دوره نوجوان علاوه بر بلوغ فکری به بلوغ جسمی نیز می‌رسد و این

    گروه سنی +۹

    کودکان این گروه سنی آخرین سال های دبستان خود را می‌گذرانند. در این سن کودک

    برای ارتباط با ما فرم زیر را تکمیل کنید